Cart
Custom content

This is custom content

  • Nové

Návrat krále Šumavy 2 - Agent - chodec

479,00 Kč
S DPH

Druhý díl komiksové trilogie na motivy románového bestselleru Davida Jana Žáka Návrat Krále Šumavy zachycuje přerod bývalého pohraničníka Josefa Hasila v legendárního Krále Šumavy

Počet
Add to wishlist

Po útěku z pracovního lágru přichází do válkou rozvráceného Bavorska mezi uprchlíky z komunistického Československa. Brzy se dostane do hledáčku tajných služeb na obou stranách Železné opony – americké kontrarozvědky i československé Státní bezpečnosti. Právě z jejích řad vzejde Hasilův úhlavní protivník, kapitán Fišer. Začíná nebezpečná hra o život, nelítostný souboj psance a muže zákona, v němž občas není jasné, na které straně kdo skutečně stojí. Napínavý děj se odehrává mezi divokým pohraničím a pražským ústředím StB, je protkaný intrikami a nečekanými zvraty v houstnoucí atmosféře studené války. Inspirováno skutečnými událostmi.

Autor: Ondřej Kavalír, Vojtěch Mašek, Karel Osoha

Jazyk: čeština

Vazba: brožovaná

Počet stran: 216

1 ks

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zmizelá Šumava box

1 321,49 Kč
Dostupnost: 2 Skladem

Oblíbená třídílná série v dárkovém balení 

Odhalte příběhy starých, dnes již zaniklých šumavských míst a seznamte se s osudy tamních obyvatel. V populární třídílné sérii plné autentických dobových snímků vás vyprávění šumavské legendy Emila Kintzla a režiséra Jana Fischera přenese do kraje, kde se krása přírodních scenérií prolíná s bohatou a pohnutou historií.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website