Cart
Custom content

This is custom content

  • Nové

Malý plecháček VODNÍK - Josef Lada

289,00 Kč
S DPH

Mini plecháček s motivem VODNÍK od Josefa Lady – Kousek české pohádky do vaší ruky

Počet
Add to wishlist

Přineste si domů kousek tradiční české pohádky s mini plecháčkem, který zdobí ikonický motiv vodníka od legendárního ilustrátora Josefa Lady. Tento malý, ale stylový plecháček je perfektní nejen na cesty, ale i jako originální sběratelský kousek nebo veselý doplněk do vaší kuchyně.

  • Ikonický design – Ladův vodník je postavička, která oživuje české lidové příběhy. Tento hrnek vám přinese trochu humoru a nostalgie při každém použití.
  • Lehký a odolný – Smaltovaný povrch zajišťuje pevnost a dlouhou životnost hrnku.
  • Mini velikost – Kompaktní rozměry jsou perfektní na malé porce kávy, nebo jako dekorace, která zaujme na první pohled.
  • Praktický dárek – Skvělý dárek pro milovníky české pohádkové klasiky nebo jako suvenýr pro ty, kteří ocení unikátní design a české tradice.

S mini plecháčkem s motivem vodníka si můžete každý den připomenout kouzlo českých pohádek a Ladových ikonických ilustrací. Ideální společník na cesty i do domácí pohody!

Objem: 0,08l

Velikost: 5 cm

4 ks

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Úkolníček Mikeš A6

29,00 Kč
Dostupnost: 1 Skladem

Úkolníček s obrázkem Mikeše od Josefa Lady. Nepamatuje si Vaše dítě, co má dělat za úkoly? Kupte mu úkolníček, který slouží k přehlednému zapisování domácích úkolů.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website